Înghețata este o adevărată pasiune pentru italieni!

Această delicatesă prezintă în sine prospețime, fiind dulce și cremoasă. În particular, înghețata de la Pallina este garanția calității înalte, deoarece, în procesul de producere se acordă o atenție sporită profilului nutrițional și selecției materiei prime.

Pallina, totodată, prezintă în sine o varietate amplă de gusturi, ce, deși fiind diferite între ele din punctul de vedere al ingredientelor, au în comun o tehnică de realizare bine pusă la punct și metoda de conservare prin răcire.

Temperatura scăzută, de fapt, permite menținerea neschimbată a caracteristicilor gustului și consistența înghețatei, mai mult decât atât, este metoda cea mai naturală de a conserva produsul în aspectul securității alimentare. De aceea Pallina garantează un produs bun, sigur și autentic.

Care este diferența?

Înghețata obișnuită
vs.
La Pallina Înghetata italiană

60%

Procesul de batere îi dă înghețatei o textură ușoară și volum


Aer

20%

prin amestecare lentă gelato obține o textură densă

>10%

Mai multă frișcă și ouă

Grăsime

5-8%

Mai mult lapte și mai puțină frișcă

-15°C

Temperatura joasă oferă înghețatei o textură mai dură

Temperatura de servire

-9°C

Temperatura mai ridicată oferă un gust mai pronunțat

Compoziția Ingredientelor

O bază bine echilibrată este secretul fundamental pentru o înghețată bună, dar nu numai…

Răcoritoare, cremoasă, catifelată, se topește în gură cu aromă plină și cu o textură formidabilă.

Îmbogățim produsul pregătit cu fibre și realizăm diverse gusturi fără derivați din lapte.

Creme Clasice

Prin selecția minuțioasă a materiei prime am creat o finețe de gusturi speciale.

Cele mai alese nuci, fistic, cacao, păstăi de vanilie și arome pronunțate pentru ai da înghețatei un gust autentic italian.

Fructele

Când preparăm înghețata obiectivul nostru primordial este menținerea intactă a beneficiilor fructelor proaspete.

Folosim mereu fructe proaspete de sezon în combinație pentru a obține un echilibru între gust și culoare.

Pentru a oferi produsului o aromă și gust intens se utilizează fructe întregi și sucul de fructe.

Variegati

Fiind ingredientul fundamental în prepararea înghețatei artizanale, variegato nu este doar un element important de decor, dar este și un important component ce îmbogățește gustul și consistența.

Am realizat o gamă largă de gusturi și culori a produselor noastre, de la ciocolată până la fructe.