privata
Această delicatesă prezintă în sine prospețime, fiind dulce și cremoasă. În particular, înghețata de la Pallina este garanția calității înalte, deoarece, în procesul de producere se acordă o atenție sporită profilului nutrițional și selecției materiei prime.
Pallina, totodată, prezintă în sine o varietate amplă de gusturi, ce, deși fiind diferite între ele din punctul de vedere al ingredientelor, au în comun o tehnică de realizare bine pusă la punct și metoda de conservare prin răcire.
Temperatura scăzută, de fapt, permite menținerea neschimbată a caracteristicilor gustului și consistența înghețatei, mai mult decât atât, este metoda cea mai naturală de a conserva produsul în aspectul securității alimentare. De aceea Pallina garantează un produs bun, sigur și autentic.
Procesul de batere îi dă înghețatei o textură ușoară și volum
prin amestecare lentă gelato obține o textură densă
Mai multă frișcă și ouă
Mai mult lapte și mai puțină frișcă
Temperatura joasă oferă înghețatei o textură mai dură
Temperatura mai ridicată oferă un gust mai pronunțat